VisitOz

Har du ikke noget erfaring med landbrug men vil du alligevel gerne prøve kræfter med det og have en oplevelse i den australske outback? VisitOz kræver ikke at man har erfaring inden for landbrug, men derimod at man har gå-på-mod, den rigtige indstilling og er klar til at arbejde hårdt. Der er placeringer på landbrug med bl.a. malkekvæg, får og planteavl men der er også mulighed for at få arbejde på et hotel, den lokale pub eller som håndværker eller privat underviser i outbacken. Du skal være indstillet på at du kommer langt ud på landet! Hvad du kan arbejde med, afhænger af hvornår du vil afsted.

Hvor i landet? 

 • Hele landet, men typisk i den østlige del af Australien.

Typer af placeringer

 • Landbrug - kvæg, får, svin og planteavl
 • Håndværker/tømrer - arbejde på gård i outbacken, vedligeholdelse af bygninger eller opbygning af ny
 • Frivillig i landbruget - placeringer på alt fra 1 uge til 12 måneder
 • Heste - konkurrencetræning, væddeløbsheste, Polo, m.m.
 • Agrihome - primært arbejde i hjemmet, men også med forefaldende arbejde på gården

 

VisitOz har specialiseret sig i placeringer i den australske out back. Du skal derfor være indstillet på, at du kommer langt ud på landet, lige meget hvad du skal lave. Det er i til tider isolerede områder med langt til den nærmeste storby, det er varmt om sommeren og det er hårdt arbejde. Til gengæld er det også en oplevelse for livet, noget helt andet end hvad du nogen sinde vil kunne finde herhjemme, og du får venner for livet.

Hele året.

Hvis du vil af sted i perioden marts til juni skal vi have modtaget din ansøgning senest 3 måneder før afgang.

Ankomst

 • Du ankommer til Noosa, hvor du vil blive taget imod i lufthavnen

Aktiviteter

 • Du har 4 dage i Noosa til at vende dig til tidsforskellen og forarbejde alle de nye indtryk
 • Efter de 4 dage i Noosa tager du på et 5-dages introduktionskursus til landbrugsarbejde i Australien. Herefter bliver du sendt ud til din placering

Varighed

 • 3-12 måneder (du er kun garanteret 3 måneder det samme sted)

Visum

 • Working holiday

Vært, kost og logi

 • De fleste værter har haft praktikanter fra VisitOz før
 • Værten er opmærksom på, at engelsk ikke er dit modersmål, men forventer dog, at du kan forstå og tale et simpelt engelsk
 • Hvad du præcist bliver sat til at lave afhænger af din motivation og attitude
 • Din vært vil teste dig i starten for at finde ud af, hvad du kan
 • Afhængig af din placering vil du enten bo i samme hus som din vært eller i en lejlighed sammen med andre ansatte, og du vil enten være på egen, delvis eller fuld kost

Arbejdstider, løn og ferie

 • En normal arbejdsuge er på mellem 40-80 timer, alt efter hvad du arbejder med
 • Lønnen er minimum 19 AUD i timen, og du betaler som udgangspunkt 15 % i skat
 • Da du som udgangspunkt kun er 3 måneder det samme sted, så skal du ikke forvente at have ferie i den periode

Du bliver forsikret via Europæiske Rejseforsikring.

 • Du er mellem 19 og 30 år gammel
 • Du taler og forstår engelsk
 • Du har en ren straffeattest
 • Du har kørekort
 • Du har mod på eventyr og nye oplevelser

Ansøgning til VisitOZ for landmand er elektronisk. Udfyld en ansøgning og send til mcs@t2f.dk. Så sender vi dig et login til det elektroniske ansøgningsskema.

Vær opmærksom på, at du skal sætte kopier/billeder af kørekort, pas, billede af dig selv, udtalelser, skolebevis m.m. ind i ansøgningsskemaet. 

Download Travel To Farm's ansøgningsskema her:

PDF logo

Din ansøgning er vigtig

 

Din ansøgning bliver brugt til at finde den bedst mulige placering til dig. Alt hvad du skriver, vil blive sendt ud til potentielle værter, derfor er det vigtigt at du er ærlig hele vejen igennem ansøgningen. Du skal hele tiden have fokus på, at din ansøgning er den måde værten får det bedst mulige indtryk af dig. Værterne modtager mange ansøgninger og ofte flere på engang. Ansøgningen er din mulighed for at skille dig ud fra de mange andre ansøgere. Så derfor - gør dig umage!

 

Hvad er en god ansøgning?

 1. Ansøgningen skal være sandfærdig. Hvis du overdriver dine færdigheder og erfaringer både arbejdsmæssigt og sprogligt, vil det blive opdaget kort tid efter ankomst. Hvis du skriver, at du kan køre traktor og er super god til engelsk, så vil værten også forvente det, når du kommer.

 2. Din selvbiografi (personal description) skal være velformuleret og fylde mindst en A4-side. Fortæl om dig selv og din baggrund, hvad du laver i din fritid osv. Skriv også hvorfor du gerne vil til udlandet, hvad du håber på at få ud af det, hvad har du af forventninger. Skriv gerne konkrete eksempler på hvad du har lavet tidligere.

 3. Billedet, som du sender med, kommer forrest på din ansøgning. Derfor anbefaler vi, at du bruger et ordentligt billede, hvor du ser professionel ud og smiler. Billedet vil være værternes første indtryk af dig!

 4. Lav en YouTube video, hvor du fortæller om dig selv, hvad du laver i din dagligdag og dine fritidsaktiviteter. Bor eller arbejder du på en gård kan du fx filme en tur rundt på gården, filme dig selv mens du kører i traktor, eller få nogle til at filme dig mens du arbejder. Dette giver vores partnere et bedre billede af hvem du er, hvilket er en fordel for dig!

Vi har gjort det nemt for dig, og alt du skal gøre er at downloade PDF-filen med ansøgningsskemaet og udfylde det.
Vær opmærksom på, at du skal sætte kopier/billeder af kørekort, pas, billede af dig selv, udtalelser, skolebevis m.m. ind i ansøgningsskemaet.

Har du nogle spørgsmål til udfyldelse er du altid velkommen til at kontakte os!

Efter vi har modtaget din ansøgning, vil du modtage en bekræftelsesmail fra os.

Din ansøgning skal sendes til os pr. mail: mcs@t2f.dk 

Priseksempel på 12 måneders praktik igennem VisitPz-programmet

(11 mdr. arbejde + 1 mdr. ferie)

 

Pakkepris* Ca. 42.000 kr.

Bemærk at tallet er et cirkatal pga. varierende valutakurser og flypriser

*Prisen er vejledende og inkludere servicegebyr til VisitOz og Travel to Farm, flybillet tur/retur, forsikring, visum, transport til informationsmøde i København inden afgang, samt 4 dage i Noosa og 5 dagen introkursus.