Vil du vide mere om vores partnere

Travel to Farm er en del af GrowAbroad World Alliance, hvor vi samarbejder med partnere fra hele verden om at tilbyde placeringer inden for de grønne fag af høj kvalitet. Vi arbejder ud fra et kodeks om ærlighed, gennemsigtighed og hjælpsomhed for at skabe de bedst mulige oplevelser for de eventyrlystne unge mennesker, som gerne vil til udlandet inden for de grønne fag. Læs mere på www.grow-abroad.com

Det er vores samarbejdspartner som finder en vært til dig. Disse værter har som regel haft praktikanter før og er godkendte. Når du ankommer, vil vores partner desuden sørge for at du bliver godt modtaget, og at du får den information du har brug for i det nye land. Vores partner er altså i samarbejde med Travel to Farm din sikkerhed for hjælp og støtte, hvis der under opholdet skulle opstå problemer af faglig eller personlig art.

 

IRE logo

IRE har kontor i Vestaustralien, men kan finde placeringer i det meste af Australien samt på Tasmanien. Når du rejser med dette program, rejser du til Australien i en gruppe med andre unge.

IRE er specialiseret i at bringe hundredevis af praktikanter til Australien årligt. De opmuntrer oversøiske praktikanter til at komme til Australien for at udvide deres viden og deres færdigheder, og for at få en uforglemmelig oplevelse uden besværet med at skulle bekymre sig om, hvor man skal bo eller arbejde. De sikrer en placering, der er relateret til praktikantens færdigheder, uddannelse og baggrund.

IRE tilbyder placeringer i Australien mellem 3 til 12 måneder, så man både kan arbejde, men også holde ferie i Australien.

IRE's program sørger for placering hos en værtsfamilie inden for deres netværk, visum, forsikring, tre dages intro-seminar, tour-rabatter, samt kontakt mellem praktikant og Travel to Farm.

IRE blev stiftet i 1986 af en bestyrelse af landmænd, og hed indtil 2011 International Rural Exchange. De samarbejder med 35 oversøiske organisationer - deriblandt Travel to Farm - og tager imod cirka 270 praktikanter om året. Desuden har IRE en bred vifte af værter (mere end 220 værter) med alt fra gartneri og mejeri til heste og mekanik.

2workinOz logo

2workinOz formidler hovedsageligt kortere placeringer til erfarne landmænd i så- og høstsæsonen. Man kender ikke sin placering på forhånd, men bliver placeret, når man ankommer. Dette er en god mulighed for den faglærte landmand, der bare lige vil af sted i 3 til 6 måneder ELLER dig som er vokset op på en gård men ikke har en landbrugsfaglig uddannelse.

2workingOz er placeret i Vestaustralien, men finder praktikanter til værter i hele Australien. De gør deres for at matche vært og praktikant bedst muligt, så praktikanten kan få udnyttet sine færdigheder.

Agrimpuls logo

Agroimpuls i Schweiz lægger vægt på, at praktikanter har interesse i landbrug og Schweiz, har planer om at lære noget og ikke blot tjene penge, ser glæden ved manuelt arbejde, forstår sig på teknik, ønsker at blive en del af værtsfamilien og er interesseret i en fremtid inden for landbrug.

Agroverde i Schweiz blev stiftet i 2002, og får hvert år flere og flere kunder gennem deres gode samarbejde med andre organisationer (heriblandt Travel to Farm). Agroverde står for uddannelse og udvikling, både fagligt og personligt.

Agroverde hjælper dig til at få en unik oplevelse og tilbyder mange muligheder med arbejde og praktik i udlandet. Man får både erfaring hos sin værtsfamilie og oplever et nyt land med en uforglemmelig oplevelse. Agroverde kan også hjælpe, hvis man ikke har den særlige erfaring, men gerne vil bo og arbejde i et landbrug.

VisitOz logo

VisitOz kræver ikke at man har erfaring inden for landbrug - til gengæld kender man ikke sin placering på forhånd og bliver placeret når man ankommer. Derfor er VisitOz for dig, der gerne vil opleve Australien på en anden måde end som "almindelig" turist. 

VisitOz er en familievirksomhed, som har placeret unge mennesker hos værter i Australien siden 1991. Omkring 10.000 personer har benyttet sig af VisitOz siden da. VisitOz samarbejder både med små familie-gårde, men også med nogle af de største gårde i Australien. Arbejdet kan være alt inden for landbrug (heste, kvæg, geder, traktorer, gartneri), men også andre ting i husholdningen (undervisning, børnepasning, madlavning). 

VisitOz tjekker alle praktikanter for at sikre, at personen har potentialet i forhold til det sted, man bliver placeret. Der kræves derfor en reel vilje fra praktikantens side til at ville lære og udvikle sine færdigheder. Derfor er engagement og positiv attitude fra praktikanten det, som VisitOz lægger mest vægt på. 

IRE Canada logo

International Rural Exchange Canada Inc. hjælper canadiske og udenlandske unge med at opleve berigende nye kulturer og fagligt arbejde inden for landbrug både i Canada og samarbejdende lande, med screenede og ansvarlige værter.

I de sidste 30 år har IRE Canada stået for over tusind udvekslinger inden for landbrug. De er en anerkendt organisation, som mener, at de forbedrer landbruget, opmuntrer til tværkulturel forståelse, og forandrer folks liv - gennem nye venskaber, ny viden og udvidelse af horisonter.

RENZ logo

RENZ har eksisteret siden 1995 og har været den virksomhed, hvorigennem hundredevis af unge mennesker fra mange forskellige lande har været i stand til at nyde et landligt arbejdsmiljø. De bringer unge, oversøiske praktikanter til New Zealand, og sender unge fra New Zealand til udlandet for at arbejde med partnere og værter og sikrer sikkerhed og komfort.

RENZ har et stort netværk af samarbejdspartnere (deriblandt Travel to Farm), som hjælper til at gøre det muligt at udvide deres horisont.
RENZ screener deres praktikanter og værter, organiserer hele praktikopholdet, koordinerer fly-ankomst med afhentning, indkvartering og evt. transport, og giver rådgivning i tilfælde af problemer. Derudover hjælper de også praktikanterne med at socialisere sig og opmuntrer praktikanter, der bor tæt på hinanden, til at opbygge relationer og fremme internationale venskaber.

OHIO logo

OHIO-programmet er tilknyttet Ohio State University og medarbejderne er alle tidligere praktikanter, der selv har været i udlandet gennem Ohio-programmet. OHIO sender både amerikanere til udlandet og tager imod udlændinge, som kan komme i praktik i USA. Programmet tilbyder især mange pladser inden for gartneri og planteavl, men ud over det, kan man også søge efter pladser inden for malkekvæg og svineproduktion. Derudover er der også enkelte pladser på mejetærskerhold.

OHIO startede i 1979 som en del af Ohio State University, og de stræber efter de bedste muligheder for praktik, og de samarbejder med hundredevis af amerikanske virksomheder for at sikre de bedste placeringer. Programmet bringer mellem 300 og 400 praktikanter til USA hvert år.

EI logo

EI, Experience International, arbejder både med praktik, frivilligt arbejde og studieture til USA. EI tilbyder ofte nogle lidt specielle placeringer såsom vinproduktion, skovbrug, gartneri, landskabsdesign o.lign., men også almindelige placeringer inden for landbrug.

EI har en non-profit organisation og har eksisteret siden 1988. EI har været vært for mere end 1900 praktikanter fra hele verden, og er placeret nord for Seattle.

MAST logo

MAST International blev stiftet i 1949 og står på landbrugspraktik i USA for udenlandske borgere. MAST-programmet giver unge landbrugselever fra hele verden mulighed for at komme til USA og leve, lære og studere med amerikanerne. MAST's vision er en bedre verden gennem landbrug.
MAST ønsker at fremme internationale samarbejder for uddannelsesmæssig og kulturel fremgang og dermed bidrage til udviklingen af venskabelige og fredelige forbindelser mellem USA og andre lande i verden.

Programmet kombinerer en lærerig hands-on oplevelse med et semester på University of Minnesota, College of Food, Agricultural and National Resource Science.

CAEP logo

I mere end et kvart århundrede har CAEP, Communicating for Agriculture Education Programs, gennemført visionen om at give unge voksne mulighed for at opleve verden gennem landbrugspraktik, men samtidig give praktikværter mulighed for at få indblik i andre kulturer, hvilket resulterer i livslange venskaber. CAEP's værter gavner af arbejdet med motiverede og kvalificerede praktikanter til en overkommelig pris.

CAEP har placeret titusinder internationale praktikanter og har internationale partnere i hele verden (heriblandt Travel to Farm). Virksomheden er placeret i Fergus Falls i North Dakota.
CAEP matcher de krav, som værten har til sin praktikant med kvalificerede ansøgere, som så matches på bedste vis.

Experience Internationale France har en meget personlig tilgang til at placere sine praktikanter hos værter. De søger topkvalitet og stræber efter at finde den perfekte praktikvært som matcher ansøgeren. Faglig viden er vigtigt for EI France, men næsten endnu vigtigere er åbenhed, nysgerrighed, engagement og en positiv indstilling. IE er baseret på mange års erfaring med at hjælpe unge med at realisere deres drøm om at bo i udlandet og få en berigende og lærerig oplevelse.

DBV logo

Deutscher Bauernverband placerer flest praktikanter på familiebedrifter i de tidligere Vesttyskland, men der er også mulighed for placeringer i Østtyskland, hvor bedrifterne er større.
Mens der i floddalene dyrkes forskellige afgrøder, bliver de højere liggende områder brugt til græsning for malke- og kødkvæg. Det tidligere Østtyskland er meget forskelligt fra resten af landet, ikke mindst landbruget, hvor de store bedrifter spiller en vigtig rolle.

Equipeople logo

Equipeople har placeret unge europæere i placeringer med heste og landbrug i hele Irland i over 8 år gennem deres netværk af over 400 værtsfamilier. Disse familier deler deres livsstil med praktikanten, som arbejder på gården som en del af familien, mens man lærer om den irske livsstil og kultur.

Alle værter screenes inden godkendelse, og de informeres om, at praktikanten kommer for at lære og forbedre deres praktiske færdigheder. Alle placeringer er selvfølgelig forskellige, men alle vil lære om dag-til-dag driften af gården. Praktikanten kan selv vælge, hvilken type placering der ønskes, og Equipeople stræber efter at placere alle ansøgere efter ønske for at give dem så meget erfaring som muligt og hjælpe dem til fremtidigt arbejde.

SUSP logo

SUSP, Stitching Uitwisseling, har kontor i Amsterdam og startede deres udvekslingsprogram i 1949 og har derfor mange års erfaring. Praktikken foregår som praktisk arbejde i marken og på gården, fordi SUSP mener, at learning-by-doing er den bedste måde at forbedre sine færdigheder på.