Generelle betingelser

Når man skal ud og rejse glæder man så tit så meget, at man nogle gange glemmer at læse det med småt. Det er bestemt heller ikke altid det sjoveste at skulle læse, men det er ret vigtig information. Vi har her forsøgt at gøre det kort og overskueligt.

Ansøgningen
Når du indsender en ansøgning til os, indgår du en kontraktmæssig aftale med Travel to Farm, og du accepterer betingelser og vilkår, som beskrevet nedenfor og i vores privatlivspolitik.

Travel to Farm behandler alle ansøgningerne i den rækkefølge de modtages, og vi forbeholder os ret til at afvise en ansøgning, hvis vi vurderer det nødvendigt.

I nogle tilfælde krydstjekker vi referencer eller kontakter din studievejleder i forbindelse med din ansøgning.

Ansøgning bliver sendt videre til 3. part i det land, du ønsker at komme til. Vi skal gøre opmærksom på at lande uden for EU anses som værende ’ikke data sikre’ i forhold til EU standarder.

Dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, telefon- og mobilnummer) vil blive udleveret til andre deltagere, der rejser i samme periode som dig, så I kan arrangere samkørsel til informationsmødet inden afgang samt så I kan holde kontakt under opholdet. Hvis dette ikke ønskes, skal der gives besked til Travel to Farm i forbindelse med tilmelding.

Priser
Travel to Farm bruger ikke pakkepriser, men man betaler for den reelle udgift for et ophold. Prisen består af

Travel to Farm-gebyr
Partnergebyr
Forsikring
Flybillet
Visum, hvis det kræves til det land, du ønsker at komme til
Evt. hostelovernatning
Evt. bus-/togbillet

Der er priseksempler under hvert land, så du kan se hvad en tur forventeligt kommer til at koste. Bemærk at alle tal er ca. tal pga. varierende valutakurser og flypriser. Travel to Farm forbeholder sig ret til at ændre priser på grund af ændrede valutakurser, prisstigninger fra vores samarbejdspartnere i udlandet, højere billetpriser eller andre uforudsete omstændigheder.

Annullering
Hvis du melder fra efter at du har ansøgt men inden der er fundet en placering til dig, refunderer vi det indbetalte gebyr med undtagelse af 2.000 kr., som skal dække det arbejde, vi har haft. Derudover skal du betale et annulleringsgebyr til praktiklandet.

Hvis du melder fra, efter at der er fundet en plads til dig, refunderes Travel to Farms gebyr ikke og du skal betale vores partners fulde gebyr.

Hvis vi mod forventning ikke kan finde en plads til dig, får du naturligvis hele gebyret tilbage.

Bliver din visumansøgning afvist af myndighederne, tilbagebetales hverken Travel to Farms 1.rate gebyr samt partnergebyrer eller visumgebyrer.

Annullerer du programmet efter programstart – uanset årsag – får du ikke pengene tilbage.

Annullering er kun mulig ved skriftlig meddelelse til Travel to Farm med angivelse af årsagen for annulleringen.

Når du er afsted
Du er en repræsentant for Danmark og Travel to Farm, når du er i udlandet. Når du har accepteret en placering og rejser ud med os, så er du indforstået med at følge de regler og henvisninger vi giver dig.

Hvis du ikke følger de regler og anvisninger, som du er blevet informeret om før afrejse, af Travel to Farm og ved evt. infomøder både i Danmark eller efter ankomst på destinationen, forbeholder vi og vores partnere sig ret til at ekskludere dig fra programmet uden tilbagebetaling af gebyr eller andre udgifter.

Hvis du får problemer i løbet af dit ophold, er det vigtigt at du giver Travel to Farm eller partnerorganisationen besked, så vi kan hjælpe med at løse problemerne. Vi kan ikke løse et problem vi ikke kender til, og vi kan slet ikke løse det, når du først er kommet hjem igen.

Flybilletter
Travel to Farm har indgået et samarbejde med Jysk Rejsebureau og formidler derved flybilletten til dig. Vi sælger ikke flybilletter i eget navn, men modtager din betaling af flybilletterne på vegne af Jysk Rejsebureau.

Når du får din flybillet skal du tjekke om oplysningerne på den er korrekte. For- og efternavne på dine rejsedokumenter skal stå nøjagtigt som i dit pas. Rute, flynummer, afrejsedage og tidspunkter skal være korrekt. Ansvaret er dit. Travel to Farm kan ikke gøres ansvarlig herfor. Såfremt der er uoverensstemmelse mellem flybilletten og det bestilte, skal Travel to Farm kontaktes straks.

Du indgår en aftale med Jysk/flyselskabet, som er ansvarlig for den bookede tur. Travel to Farm kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser, aflysninger, konkurs eller andre fejl og mangler i forbindelse med din flyvetur. Disse vilkår accepteres af dig i forbindelse med accept af Travel to Farms betingelser ved bestilling af en rejse, hvor flybillet indgår.

Der vil altid være udgifter i forbindelse med ændring/annullering af flybilletter. Hvor stor udgiften er, afhænger af flybillet og flyselskab. Du bliver informeret om disse inden du accepterer din billet.

Forsikringer
Man SKAL have en forsikring når man rejse med os. Vi vil gerne have at du er dækket bedst muligt og derfor er det obligatorisk at bruge vores forsikring. Vi booker din forsikring til dig hos Gouda Forsikring eller via vores partner i det land, du tager til. Forsikringerne dækker ikke for allerede eksisterende forhold. Derfor er det vigtig, at du oplyser os om sådanne, så vi kan finde den bedst mulige løsning for dig. Travel to Farm kan ikke drages til ansvar for beslutninger i forsikringssager.

Privatlivspolitik
Du kan se information om vores behandling af dine personoplysninger samt dine rettigheder på vores hjemmeside www.t2f.dk/om-os/privatlivspolitik

Samtykke
For at overholde persondataloven af 25. maj 2018 skal vi bede dig om dit samtykke til at sende din ansøgning til lande uden for EU, hvor datasikkerheden anses for at være ’ikke-sikker’. Desuden skal vi også bede om dit samtykke til, at vi må kontakte tidligere arbejdsgivere og din studievejleder samt at det er ok at du bliver nævnt med navn, adresse, email og telefonnummer på vores deltagerlister, der udleveres til rejsende der skal afsted samtidig med dig.