OHIO

OHIO-programmet er tilknyttet Ohio State University og medarbejderne er alle tidligere praktikanter, der selv har været i udlandet og arbejde med landbrug. De har vinplaceringer, men de tager kun passionerede og dedikerede praktikanter ind. De vil have ansøgere som har mod på at lære en masse. Afgang i foråret og indtil omkring november, alt efter hvor du vil hen.

 • Nord øst USA
 • Rødvin, hvidvin og Róse

Ca. 3-6 mdr. 

 • Du skal minimum være 21 år 
 • Du skal have stor interesse for vin
 • Du har kørekort til bil
 • Du taler og forstår simpelt engelsk
 • Du har en ren straffeattest
 • Du har mod på eventyr og nye oplevelser

Minimum 8,25 USD i timen, kan være højere alt efter dine kompetencer

Download et samlet ansøgningsskema her:

PDF logo

 

Din ansøgning er vigtig

 

Din ansøgning bliver brugt til at finde den bedst mulige placering til dig. Alt hvad du skriver vil blive sendt ud til potentielle værter, derfor er det vigtigt at du er ærlig hele vejen igennem ansøgningen. Du skal hele tiden have fokus på, at din ansøgning er den måde værten får det bedst mulige indtryk af dig. Værterne modtager mange ansøgninger og ofte flere på engang. Ansøgningen er din mulighed for at skille dig ud fra de mange andre ansøgere. Så derfor - gør dig umage!

 

Hvad er en god ansøgning?

 1. Ansøgningen skal være sandfærdig. Hvis du overdriver dine færdigheder og erfaringer både arbejdsmæssigt og sprogligt, vil det blive opdaget kort tid efter ankomst.
 2. Din selvbiografi (personal description) skal være velformuleret og fylde mindst en A4-side. Fortæl om dig selv og din baggrund, hvad du laver i din fritid osv. Skriv også hvorfor du gerne vil til udlandet, hvad du håber på at få ud af det, hvad har du af forventninger. Skriv gerne konkrete eksempler på hvad du har lavet tidligere.
 3. Billedet, som du sender med, kommer forrest på din ansøgning. Derfor anbefaler vi, at du bruger et ordentligt billede, hvor du ser professionel ud og smiler. Billedet vil være værternes første indtryk af dig!
 4. Lav en YouTube video, hvor du fortæller om dig selv, hvad du laver i din dagligdag og dine fritidsaktiviteter. Bor eller arbejder du på en gård kan du fx filme en tur rundt på gården, filme dig selv mens du kører i traktor, eller få nogle til at filme dig mens du arbejder. Dette giver vores partnere et bedre billede af hvem du er, hvilket er en fordel for dig!

Vi har gjort det nemt for dig, og alt du skal gøre er at downloade PDF-filen med ansøgningsskemaet og udfylde det.
Vær opmærksom på, at du skal sætte kopier/billeder af kørekort, pas, billede af dig selv, udtalelser, skolebevis m.m. ind i ansøgningsskemaet.

Har du nogle spørgsmål til udfyldelse er du altid velkommen til at kontakte os!

Efter vi har modtaget din ansøgning vil du modtage en bekræftelsesmail fra os.

Din ansøgning skal sendes til os pr. mail: mcs@t2f.dk 

 

 

 

Priseksempel 7 mdr. USA

Returbillet Kbh-Columbus inkl. skatter

7.000 kr

T2F servicegebyr

7.950 kr

Forsikring 7 mdr.

6.500 kr

OHIO servicegebyr (USD 525)

4.000 kr

Visumgebyr (USD 220 + DKK 1120)

2.960 kr

Transport til informationsmøde i Kbh.

700 kr

Fra ca.

29.110 kr

Bemærk at alle tal er cirkatal pga. varierende valutakurser og flypriser/destination. Forsikringsprisen er afhængig af alder og længde på opholdet.