Nyheder danskere ud

Hilsen fra Cecilie i Australien

Hejsaūüėä

Jeg har v√¶ret i Australien i snart 5 m√•neder hvor jeg arbejder p√• en¬†¬†familiedrevet g√•rd med ca. 300 malkek√łer.
Min hverdag består af at malke, fodrer alle dyregrupper og så hvad der ellers dukker op af opgaver på gården.

Tingene her bliver gjort meget anerledes end hjemme i Danmark. Jeg synes det er sjovt at se hvor forskelligt det kan være.

Jeg er rigtig glad for min værtsfamilie og generelt for at være her. Jeg havde nok blevet noget længere, hvis ik det er fordi jeg ska hjem i skole til januar.

Jeg er elev fra Kj√¶rg√•rd Landbrugskole og er igang med mit sidste praktikforl√łb her.

At tage afsted i sin praktikperiode er helt sikkert noget jeg vil anbefale!

Hilsen fra Morten i USA

Hej, jeg har nu været i USA - North Dakota - i 6 måneder på en gård, hvor vi producerer såsæd.

Vi har lige f√•et h√łsten i hus med 13 forskellige planter, s√• nu mangler vi bare og f√• det sidste jord vent inden vinteren.

Jeg er Landbrugselev fra Nordjyllands Landbrugsskole, Lundb√¶k. Jeg kan klart anbefale andre landbrugselever at tage til udlandet i sit praktikforl√łb, det er en super oplevelse, hvor man l√¶rer en masse!

Nyheder udlændinge ind

Julehygge den 11. november 2022

Intet ophold i Danmark over julen uden at opleve den rigtige danske julehygge. 

Vi inviterer T2F-praktikanter i Danmark til julehygge med traditionel dansk julefrokost, julesange, æbleskiver og juleklip. Sted er endnu uvist, men sæt kryds i kalenderen torsdag den 11. november. 

Praktikanttur

Den 8. til 9. september 2022 var vi p√• tur med vores sk√łnne T2F-praktikanter! Det var et par dejlige dage, der bl.a. b√łd p√• tur rundt i K√łbenhavns gader, hvor der blev quizzet i forskellige af K√łbenhavns sev√¶rdigheder eftersom vi passerede dem. Om aftenen spiste vi middag p√• Restaurant Gr√łften i Tivoli sammen med repr√¶sentanter fra den thailandske, brasilianske, tyske, √łstrigske og schweiziske ambassade.

Dagen efter startede praktikanterne ud med morgenmad p√• Axelborg, hvor de efterf√łlgende lyttede til et opl√¶g om dansk landbrug. Derefter gik turen til DLF i Ringsted, hvor vi l√¶rte om forskellige typer af fr√ł og de innovative tiltag, der bliver gjort brug af inden for fr√łproduktion. Efter en gang frokost gik turen videre til Kragerup Gods, hvor vi blev vist rundt og l√¶rte om deres landbrug.

Vi takker alle der deltog for at medbringe deres gode hum√łr og bidrage til den gode stemning. Det var et par helt fantastiske og l√¶rerige dage, og vi gl√¶der os meget til den n√¶ste praktikanttur!Klik her for at se flere billeder fra praktikantturen

M√łd Travel to Farm

Mød Travel to Farm

9. november 
Kl. 9-10: Dalum Landbrugsskole

15. december
Kl. 10-14: JU - Bredballegaard