Aleksander i Japan

Hej T2F her er nogle billeder jeg har taget i byen og i shinjuku park og væksthus med forskellige planter, og der kommer flere i fremtiden.

Ellers landet jeg godt i Tokyo honda airport og fik fat i et hotel på booking.com hvor der var mange muligheder for at sove, så jeg sov på to forskellige hoteller. Og her i forgårs landet jeg i det hotel hvor vores japansk sprogkursus startet, og jeg vil sige de andre trainees har haft meget mere japansk inden mig i flere måneder og flere timer, så jeg kan give noget feedback på at der skal mere til at lære Japansk både sprogligt og læse og det vil sige med "kanji" inden bare et kursus man har online kørende fordi niveauet er højere inden jeg havde forventet. Men jeg vil lige sige at jeg har lært meget mere Japansk i de her få dage inden jeg har gjort med bare 1 måneds online kursus så det noget positivt!

Jeg skal ellers den 26 april til den danske ambassade i Tokyo, og dagen efter skal jeg begynde at arbejde på Iwata Farm, så det bliver fedt at komme ud og arbejde og lære noget om grønsager og evt se nogle svampeproduktioner.

Hilsen アレクサンダー (Aleksander Christensen)