Norge viser sig frem på flotteste vis

Vi har her i Travel To Farm modtaget en mail fra Niklas, der har været i Norge. Læs den gerne og bliv inspireret til selv at komme afsted.

"Det var været en fantastisk oplevelse for mig, at tage til Norge. Både personligt og fagligt. Har lært en masse nye ting, set andre systemer/ metoder end dem vi bruger i Danmark. 

De små landbrug (i forhold til Danmark) her i Norge, kan bare noget andet end i Danmark. Dagene er bare fyldt med mange forskellige opgaver. Mange af rutineopgaverne ændrer sig også enten lidt eller meget, for at vi kunne blive endnu bedre.

Natur er en stor del af Norge. Vi har også været på nogle ture mens jeg har været her.  Man ser bare noget helt andet natur, end den natur man kender fra DK.

Jeg er gået hen og har fået så meget blod på tanden, at jeg kun kommer hjem til Danmark for en kort stund, i det jeg har været så heldig at finde et arbejde her i Norge, ca. 1 time fra hvor jeg har været nu.

Mange tak for at hjælpe mig af sted. Det har været en oplevelse for livet at bo, arbejde og se, noget andet ind det man er vant til.

 

Med venlig hilsen 

Niklas"


Har Niklas' mail gjort dig mere nysgerrig, så vent ej med at sende en mail til mcs@t2f.dk og hør mere!